Verkeersregelaar

Volg het opleidingstraject Verkeersregelaar en wordt in drie dagen door Motorsurveillance opgeleid tot verkeersregelaar. Je leert alle nodige theorie en past dit toe in de praktijk.

Header afbeelding

Algemene informatie

Startdatum opleiding: op elk moment, in ieder geval zodra er 4 deelnemers zijn.

Aantal deelnemers: 4

Succesvol afgerond: certificaat

Na afronden meteen betaald aan het werk.

Locatie: Motorsurveillance Leeuwarden

Tijdens dit korte opleidingstraject word je in drie dagen opgeleid tot verkeersregelaar door Motorsurveillance. In deze dagen leer je de nodige theorie en ga je dit ook vooral in de praktijk toepassen. Je sluit de opleiding af met een examen. Na afronding kun je meteen betaald aan het werk als verkeersregelaar bij Motorsurveillance.

Voor wie is deze opleiding geschikt? 

Het opleidingstraject 

In drie dagen word je door Motorsurveillance opgeleid tot verkeersregelaar. De eerste dag is een theoriedag. Je krijgt dan uitgelegd hoe je de theorie in de praktijk kan toepassen door middel van voorbeelden. Hier wordt ruim de tijd voor genomen. Ter afsluiting maak je een examen, wat daarna ook besproken wordt. 

De tweede dag is een praktijkdag, waarop je de theorie daadwerkelijk gaat toepassen. Je staat bij een kruispunt bij het MCL en wisselt elkaar onderling af. Je leert hoe je moet handelen in verschillende situaties. Denk hierbij aan situaties met buslijnen en hulpdiensten met loeiende sirenes, terwijl het overige verkeer ook moet doorgaan. 

Op de laatste dag is er nog ruimte om de oefenen in de ochtend. In de middag doe je het examen, waarbij jouw opleider ook aanwezig is. 

Meteen betaald aan het werk 

Na succesvolle afronding van het opleidingstraject kun je meteen betaald aan het werk bij Motorsurveillance. Je wordt dan samen met een ervaren werknemer aan het werk gezet, zodat je opstart goed begeleid wordt. Pas als je zelf comfortabel bent met het zelfstandig werken en de begeleidende collega het hier mee eens is, ga je zelfstandig aan het werk.

Wil jij zelf aan de slag als verkeersregelaar?

Heb je vragen over deze opleiding?

Erik Jousma
erik.jousma@leeuwarden.nl
Gerlof Lont
gerlof.lont@uwv.nl

De laatste ontwikkelingen

Frisian Motors

Sociaal ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms is het al genoeg om iemand een kans te gunnen om in jouw bedrijf te komen proefdraaien.

Lees meer
Cnossen Infra

Controller Idserd Hibma van Cnossen Infra te Sneek onderstreept met enthousiasme het belang van zijn onderneming voor de Friese waterbouw.

Lees meer
DRS Installatie

Na een kwart eeuw werkzaam te zijn geweest bij UWV vond Wietse Reitsma tijd voor wat anders.

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud