Accountmanagers

Als accountmanagers zijn jullie de verbindende schakel tussen jullie eigen organisatie, Fryslân Werkt en de werkgevers in Friesland. Door werkgevers te ondersteunen bij vragen over personeel, inclusief ondernemen en de Friese arbeidsmarkt zorgen jullie ervoor dat zij geschikt personeel vinden én houden.

Op deze website vind je onder andere ons laatste nieuws, een overzicht van de beschikbare (financiële) regelingen, interessante bijeenkomsten en opleidingsmogelijkheden voor nieuwe en zittende werknemers.

Nieuws

Om je op de hoogte te houden, delen we alle ontwikkelingen die spelen in ons werk. We delen onder andere het nieuws over onze verschillende regelingen en projecten en onze nieuwe samenwerkingen.

Bekijk alle ontwikkelingen
Nieuwe leverancier traject digitale basisvaardigheden: Professional Organizer Friesland

De komende jaren leiden ze maximaal 6 groepen per jaar op (minimaal 1x per jaar in elke deelregio) met elke keer plek voor 8-12 deelnemers.

Lees meer
Doe mee aan de Week van de Kennismaking

Altijd al eens willen weten hoe het is om op een taxibus te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek? Kom in de week van maandag 22 april tot en met vrijdag 26 april 2024 kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Banenmarkt Drachten trekt ruim 700 bezoekers

Waar moet je als werkzoekende beginnen als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt? Hoe bouw je een cv op en welke kleding is gepast tijdens een sollicitatiegesprek?

Lees meer
Bekijk alle ontwikkelingen

Agenda items

Krachttoer 2024

Krachttoer is terug: hét gratis evenement vol inspiratie over de arbeidsmarkt. Voor werkgevers, HR-managers, jobcoaches en alle partners van Fryslân Werkt.

Lees meer
Week van de Kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Kom in de week van 22 t/m 26 april 2024 kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Training basisvaardigheden

Wat betekent het als medewerkers moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Hoe herken je deze moeite bij je medewerkers en hoe pak je dit vervolgens op?

Lees meer

Regelingen

De overheid stelt verschillende regelingen en subsidies beschikbaar wanneer je iemand aanneemt die nu werkloos is of nog bijgeschoold moet worden. Wij onderzoeken welke regelingen het beste bij jou passen. Natuurlijk helpen we je ook graag met de aanvraag hiervan!

Bekijk alle regelingen
Werkgever
Werknemer
Loonkostenvoordeel

Het loonkostenvoordeel (LKV) is een jaarlijkse tegemoetkoming voor werkgevers die 1 of meer werknemers in dienst nemen uit doelgroepen die vaak lastig aan het werk komen.

Lees meer
Werkgever
Werknemer
Werkvoucher

Je hebt recht op de werkvoucher, wanneer je een medewerker in dienst neemt die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Dit is een vergoeding ter waarde van €2000.

Lees meer
Werkgever
Werknemer
Werkplekaanpassing

Voor de extra kosten die je voor werkplekaanpassingen maakt, kun je een vergoeding aanvragen. Denk hierbij aan een aangepast toilet of andere aanpassing op de werkvloer.

Lees meer
Bekijk alle regelingen

Opleidingen

Er zijn veel verschillende opleidingstrajecten die je kunt doen en je kunt je daarnaast ook laten omscholen.

Bekijk alle opleidingen
Overig
Zakelijke dienstverlening
Digitale Vaardigheden

Een kort opleidingstraject voor digitale beginners over werken met een pc of laptop, Outlook, Word, Teams en klantbeheer.

Lees meer
Overig
Chauffeursopleiding Vrachtwagen

BBL-opleiding van maximaal 6 maanden tot vrachtwagenchauffeur waarin je theorie en praktijk combineert. Je kunt meteen betaald aan het werk!

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Medewerker Klantcontactcenter

Kort opleidingstraject tot medewerker in een Klantencontactcenter.

Lees meer
Bekijk alle opleidingen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

We horen graag hoe we je kunnen helpen.

Ga naar de inhoud