Aan de slag

Wij geloven in een arbeidsmarkt waar voor iedereen een passende plek is. Om dat te stimuleren en mogelijk te maken, hebben we een ruim aanbod aan regelingen en opleidingen. Daarnaast lopen er verschillende projecten om specifieke uitdagingen nog beter op te kunnen lossen. Samen aan de slag! Doe je mee?

Bekijk hieronder het hele aanbod. Mist hier de oplossing voor jou of heb je andere ideeën over hoe wij samen meer passende plekken kunnen creëren? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn benieuwd naar je ideeën.

Header afbeelding

Regelingen

De overheid heeft hiervoor verschillende regelingen en subsidies beschikbaar. Wij onderzoeken welke regelingen het beste bij jou passen en helpen je met de aanvraag hiervan.

Bekijk alle regelingen
Werkgever
Werknemer
Jobcoaching

Met deze regeling kun je een jobcoach inzetten voor jouw organisatie. Een jobcoach begeleidt een werknemer met een langdurige ziekte of handicap op de werkvloer.

Lees meer
Werkgever
Werknemer
Lage-inkomensvoordeel

Het lage-inkomensvoordeel is een jaarlijkse tegemoetkoming voor werkgevers met werknemers met een laag inkomen. Deze regeling verlaagt de loonkosten en stimuleert de werkgever.

Lees meer
Werkgever
Werknemer
Jongerenvoucher

Het aannemen van kwetsbare jongeren die de nodige begeleiding nodig hebben kan voor extra kosten zorgen. Daarom is de jongerenvoucher beschikbaar voor kleinere werkgevers die deze jongeren een werkplek bieden.

Lees meer
Bekijk alle regelingen

Opleidingen

Er zijn veel verschillende opleidingstrajecten die je kunt doen en je kunt je daarnaast ook laten omscholen.

Bekijk alle opleidingen
Groen
Basis werken in het groen

Volg het traject Basis werken in het groen van 12 weken en ga aan de slag in het hoveniersvak. Naast theorielessen loop je ook stage bij een hoveniersbedrijf in Friesland.

Lees meer
Overig
Beveiliger

Tijdens de opleiding tot beveiliger leer je hoe je moet optreden bij calamiteiten en toezicht houdt op de veiligheid van mensen. In zes maanden leer je alle theorie en breng je dit in praktijk.

Lees meer
Detailhandel
Broodbakker – de basis

Tijdens de opleiding leer je een periode van tien weken de basis van het broodbakken. Je volgt daarnaast een stage in Friesland.

Lees meer
Bekijk alle opleidingen

Projecten

Met verschillende projecten zetten wij ons in om werkgevers in Friesland te ondersteunen bij het bieden van werk en het vinden en behouden van personeel. Daarnaast helpen we iedereen die moeite heeft om zelfstandig een baan te vinden en te behouden.

Bekijk alle projecten
Project logo

Het Noorden werkt door

Project logo

Leerwerkloket

Project logo

Social Return

Project logo

Hoofdzaak } Werk

Heb je een vraag over onze projecten, regelingen of opleidingen?

We horen graag hoe we je kunnen helpen.

Ga naar de inhoud