Aan de slag

Opleidingen

Wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) baan kan het volgen van een cursus of opleiding je helpen. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden en je kunt je zelfs helemaal laten omscholen. Samen onderzoeken we wat voor jou de beste keuze is. We helpen je graag! Hieronder vind je al onze opleidingstrajecten.

Header afbeelding
Zakelijke dienstverlening
Medewerker Klantcontactcenter

Kort opleidingstraject tot medewerker in een Klantencontactcenter.

Lees meer
zorg nieuwkomers
Zorg en welzijn
Nieuwkomers aan de slag in de zorg

Een traject speciaal voor nieuwkomers die graag aan het werk willen in de zorg.

Lees meer
Techniek
GAP Academy Metselen

Opleidingstraject tot metselaar.

Lees meer
Techniek
GAP Academy Installatie/Elektro

Opleidingstraject tot installatie- of elektromonteur.

Lees meer
Techniek
GAP Academy Schilder

Opleidingstraject tot schilder.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Hacklab

Een opleidingstraject van 9 maanden om je kennis op het gebied van ICT, cybersecurity en het ontwikkelen van software te vergroten.

Lees meer
Zorg en welzijn
Kinderopvang

Volg het opleidingstraject en ga aan de slag in de kinderopvang. Je leert de basistheorie- en vaardigheden, en past dit gelijk toe in de praktijk bij een kinderopvanglocatie.

Lees meer
Zorg en welzijn
Voortraject ‘Nieuw talent in de zorg’

Tijdens dit traject loop je stage en maak je kennis met het werkveld. We bereiden je voor op het werk in de zorg.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Callcentermedewerker

Ga tijdens de opleiding Callcentermedewerker aan de slag met je communicatieve en sociale vaardigheden. Na afronding ontvang je en certificaat en kun je gelijk aan het werk.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Customer servicemedewerker

Leer tijdens de opleiding Customer servicemedewerker hoe jij het aanspreekpunt kunt zijn voor klanten. Je werkt hierbij aan verschillende communicatieve en telefonische vaardigheden.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Data- en test agent

Volg de opleiding Data- en test agent en ga aan de slag met software. Je gaat werken aan communicatieve en administratieve vaardigheden en leert meer over kunstmatige intelligentie en creatie van datasets.

Lees meer
Overig
Verkeersregelaar

Wordt in drie dagen opgeleid tot verkeersregelaar tijdens een kort opleidingstraject van Motorsurveillance. Naast het leren van de nodige theorie, ga je vooral aan de slag in de praktijk.

Lees meer
Overig
Logistiek medewerker (TOLO)

Bij TOLO volg je in een jaar een BBL-opleiding tot logistiek medewerker. Je gaat aan het werk bij een leerbedrijf en volgt daar ook een opleiding.

Lees meer
Overig
Beveiliger

Tijdens de opleiding tot beveiliger leer je hoe je moet optreden bij calamiteiten en toezicht houdt op de veiligheid van mensen. In zes maanden leer je alle theorie en breng je dit in praktijk.

Lees meer
Groen
Grienskip

Tijdens het traject Grienskip ga je aan het werk voor het waterbeheer. Je gaat aan de slag met exoten- en distelbestrijding.

Lees meer
Groen
Basis werken in het groen

Volg het traject Basis werken in het groen van 12 weken en ga aan de slag in het hoveniersvak. Naast theorielessen loop je ook stage bij een hoveniersbedrijf in Friesland.

Lees meer
Detailhandel
Broodbakker – de basis

Tijdens de opleiding leer je een periode van tien weken de basis van het broodbakken. Je volgt daarnaast een stage in Friesland.

Lees meer
Techniek
Houtbewerking

Volg het omscholingstraject Hout Werkt en leer in drie maanden de basisbeginselen van het houtwerken. Ga onder andere aan de slag met machines, handgereedschap en tekeninglezen.

Lees meer
Techniek
Takomst yn Tûke Technyk

Volg de cursus Takomst yn Tûke Technyk en ga aan de slag met techniek in het werkveld. Na afronding ben je opgeleid in de elektrotechniek of natte installatie en kan je gelijk aan de slag.

Lees meer

Geen nieuws over opleidingen missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag over ons opleidingsaanbod?

We horen graag hoe we je kunnen helpen.

Ga naar de inhoud