Logistiek medewerker (TOLO)

Volg de opleiding TOLO en ga aan de slag met een BBL-opleiding tot logistiek medewerker. Je leert niet alleen de theorie, maar doet ook gelijk veel ervaring op. Je kunt na afronding gelijk aan de slag bij jouw leerbedrijf.

Header afbeelding

Algemene informatie

Startdatum opleiding: september 2024

Aantal deelnemers: 30

Succesvol afgerond: diploma

Locatie: Verschilt per leerbedrijf

Salaris volgens de CAO van het leerbedrijf

Bij TOLO (Toekomst in de Logistiek) volg je een eenjarige BBL-opleiding tot logistiek medewerker. Tijdens de opleiding werk je minimaal 24 uur per week bij een bedrijf uit de logistieke sector en daarnaast volg je één dag per week een opleiding op locatie bij één van de leerbedrijven. Op die manier doe je veel ervaring op met verschillende logistieke- en productieactiviteiten binnen de sector.

Voor wie is deze opleiding? 

De opleiding tot logistiek medewerker is voor zowel jongeren als volwassenen geschikt. Met name mensen in een uitkeringssituatie zijn welkom. We hebben daarnaast een aantal voorkeursplekken voor onder andere (kwetsbare) jongeren.

Dit opleidingstraject is verder erg geschikt als de volgende voorwaarden bij jou van toepassing zijn: 

Het opleidingstraject 

Bij het volgen van deze BBL-opleiding ga je aan het werk in de logistieke sector. 

Je werkt 24 uur in de week bij een leerbedrijf om ervaring op te doen. Je werkt hier binnen een team met een goede en open werksfeer. Je krijgt dan ook direct verantwoordelijke en afwisselende werkzaamheden. Daarnaast volg je een dag in de week een opleiding op locatie van het leerbedrijf. Deze lessen worden verzorgd door docenten van Firda.

Tijdens het BBL-traject krijg je salaris volgens de CAO van het leerbedrijf waar je werkt. Je ontvangt daarnaast een gratis arbo-cursus, heftruckcertificaat en veiligheidsschoenen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding tijdens het leertraject en geven we je de kans op een vaste baan bij jouw leerbedrijf. 

Diploma én baangarantie

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je diploma niveau 2 Logistiek medewerker. Ook ben je na de BBL-opleiding gegarandeerd van een baan bij jouw leerbedrijf. Op deze manier kun je na deze opleiding gelijk van start! 

Wil jij zelf aan de slag in de logistiek?

Vragen over de opleiding tot logistiek medewerker?

Johan Sikkes
johan.sikkes@uwv.nl

De laatste ontwikkelingen

Frisian Motors

Sociaal ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms is het al genoeg om iemand een kans te gunnen om in jouw bedrijf te komen proefdraaien.

Lees meer
Cnossen Infra

Controller Idserd Hibma van Cnossen Infra te Sneek onderstreept met enthousiasme het belang van zijn onderneming voor de Friese waterbouw.

Lees meer
DRS Installatie

Na een kwart eeuw werkzaam te zijn geweest bij UWV vond Wietse Reitsma tijd voor wat anders.

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud