Callcentermedewerker

Na deze opleiding kun je aan de slag als callcentermedewerker. Je leert hoe je telefonisch vragen van klanten beantwoordt en hoe je producten aan hen verkoopt. Daarnaast houd je je bezig met sociale vaardigheden. Na afronding ontvang je een certificaat en heb je een grote kans op een nieuwe baan!

Header afbeelding

Algemene informatie

Startdatum opleiding: 3 juni 2024

Gemiddeld kun je elke 3 maanden instromen

Succesvol afgerond: certificaat & mbo praktijkverklaring

Volg de opleiding Callcentermedewerker en ga aan het werk met verschillende communicatieve en sociale vaardigheden. Je leert hoe je telefonisch vragen van klanten beantwoordt en hoe je op de beste manier producten aan klanten verkoopt. Na afronding van het traject ontvang je een certificaat. Daarnaast heb je grote kans op een baan in het werkveld. 

Voor wie is deze opleiding? 

Dit opleidingstraject is erg geschikt als de volgende voorwaarden bij jou van toepassing zijn: 

Het opleidingstraject 

De opleiding Callcentermedewerker duurt in totaal dertien weken. Voor de start van het traject heb je een intakegesprek met Messor. Daarna heb je drie dagen in de week school, op maandag, dinsdag en donderdag. 

Je ontwikkelt tijdens deze lessen communicatieve, commerciële en administratieve vaardigheden. Daarnaast ga je aan het werk met je sociale vaardigheden en outbound en inbound callcenter vaardigheden. Je gaat je ook bezighouden met je eigen werknemers- en automatiseringsvaardigheden. 

Certificaat én grote kans op een baan 

Na succesvolle afronding van het traject ontvang je een certificaat. Daarnaast heb je een reële kans op een baan na de opleiding. In de afgelopen vijf jaar is namelijk 70% van alle deelnemers uitgestroomd naar werk. 

Wil jij zelf aan de slag als callcentermedewerker?

Vragen over de opleiding?

Annette Bliek
annette.bliek@caparis.nl

De laatste ontwikkelingen

Frisian Motors

Sociaal ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms is het al genoeg om iemand een kans te gunnen om in jouw bedrijf te komen proefdraaien.

Lees meer
Cnossen Infra

Controller Idserd Hibma van Cnossen Infra te Sneek onderstreept met enthousiasme het belang van zijn onderneming voor de Friese waterbouw.

Lees meer
DRS Installatie

Na een kwart eeuw werkzaam te zijn geweest bij UWV vond Wietse Reitsma tijd voor wat anders.

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud