Laden Evenementen

Carrousel Zuidoost

Een middag vol inspiratie, kennis en ontmoeten. Door en voor collega’s die werken bij een van onze partners.

17 juni, 2024

13:15

tot

17:00

Header afbeelding

Deel artikel

17 juni, 2024

13:15

tot

17:00

Iedereen weet hoe belangrijk het is om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en het werk dat je doet te verbinden aan anderen. Het motto van Fryslân Werkt is ‘samen aan de slag’. Wij geloven er namelijk in dat we samen sterker staan dan alleen wanneer het gaat om mensen (met een arbeidsbeperking) te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Iedereen werkt hier in z’n eigen organisatie ontzettend hard aan en hoe mooi is het om deze kracht met elkaar te verbinden.

Collega’s aan het woord tijdens vier carrousels

Om onze verbinding zichtbaar te maken organiseren we vier events, carrousels noemen we die. Op maandagmiddag 17 juni 2024 organiseren we de derde carrousel in deelregio Zuidoost. Eerder organiseerden we al de carrousel in deelregio Noordoost en deelregio West. In het najaar van 2024 volgt nog de deelregio Midden.

Bij elke carrousel komen collega’s uit alle deelregio’s aan het woord die hun kennis, succesverhaal en/of ervaring delen uit hun praktijk van alledag. De sprekers en inhoud van elke carrousel verschillen. Voel je vrij om aan te schuiven bij de carrousel die in jouw agenda past of waarbij collega’s aan het woord komen waar je nieuwsgierig naar bent. Als je bij alle vier de carrousels wilt zijn, dan mag dat ook maar let op: vol=vol.

Voor wie zijn de carrousels bedoeld?

Alle collega’s die werkzaam zijn bij een van de partners van Fryslân Werkt.

Terugblik vorige carrousels

Terugblik carrousel 6 februari in Sneek

Op dinsdag 6 februari organiseerden we onze tweede carrousel in de regio West voor en door partners van Fryslân Werkt. We waren te gast bij Lokaal 55 in Sneek waar vier presentaties op het programma stonden om collega’s te inspireren.

Lees meer
Terugblik carrousel 20 november in Kollum

Op maandag 20 november organiseerden we onze eerste carrousel in de regio Noordoost voor en door partners van Fryslân Werkt. We waren te gast in Theater De Colle in Kollum waar 4 presentaties op het programma stonden om collega’s te inspireren.

Lees meer
Terugblik carrousel 24 november

Donderdag 24 november organiseerden we een carrousel voor onze (nieuwe) Friese bestuurders en ambassadeurs. Het doel was kennismaken met onze projectleiders en al onze activiteiten en projecten.

Lees meer
Ga naar de inhoud