Nieuws

28 november 2022

Terugblik carrousel 24 november voor bestuurders

Een carrousel voor onze (nieuwe) Friese bestuurders en ambassadeurs om kennis te maken met onze projectleiders, activiteiten en projecten.

Header afbeelding

Deel artikel

Donderdag 24 november organiseerden we een carrousel voor onze (nieuwe) Friese bestuurders en ambassadeurs. Het doel was kennismaken met onze projectleiders en al onze activiteiten en projecten. In vier actieve workshops namen we iedereen mee in de wereld van Scholing, Aanpak Jeugdwerkloosheid, VSO-PrO, SROI Fryslân, Leerwerkloket Fryslân en Het Noorden werkt door. Het was een feestje!

Heb je de carrousel gemist en ben je op zoek naar meer informatie over onze projecten en activiteiten? Laat het ons weten!

Deel artikel

Andere berichten

De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
Werkvoucher is ook in 2023 beschikbaar

Ook in 2023 kunnen werkgevers een vergoeding krijgen twv €2000 wanneer zij een medewerker in dienst nemen die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Deze werknemer gaat in ieder geval 6 maanden lang minimaal 24 uur per week aan het werk en de werkgever heeft de bedoeling om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren te verlengen.

Lees meer
Ga naar de inhoud