Nieuws

13 maart 2023

De week van de kennismaking

Header afbeelding

Deel artikel

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek? Kom in de week van 27 t/m 30 maart kennismaken met verschillende beroepen. Je bepaalt zelf met hoeveel beroepen je wil kennismaken. Laat het ons weten via het aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie.

We zien je graag tijdens de Week van de Kennismaking. Tot dan! 

Interesse?

Deze editie is natuurlijk al geweest, aanmelden kan dus niet meer. Hieronder zie je andere events waar je wel bij aan kunt sluiten.

Deel artikel

Andere evenementen

Week van de Kennismaking

Heb je altijd al eens willen weten welke techniek er in een brandweerwagen zit, hoe je zoete broodjes bakt, hoe het is om om met een bosmaaier te werken of wat een beveiliger doet?

Lees meer
Meet & Greet Grutsk

Tijdens de Meet&Greet komen leerlingen en werkzoekenden met een arbeidsbeperking op een informele manier in contact met enthousiaste werkgevers. Samen ga je in gesprek over het werk bij de betreffende werkgever, eventuele vacatures, de zoektocht naar de perfecte baan of over mogelijkheden in de toekomst.

Lees meer
Ga naar de inhoud