Laden Evenementen

Week van de Kennismaking

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek? Kom dan in de week van 16 t/m 20 oktober kennismaken met verschillende beroepen.

16 oktober, 2023

tot

20 oktober, 2023

Header afbeelding

Deel artikel

16 oktober, 2023

tot

20 oktober, 2023

Heb je altijd al eens willen weten welke techniek er in een brandweerwagen zit, hoe je zoete broodjes bakt, hoe het is om om met een bosmaaier te werken of wat een beveiliger doet? In de week van 16 t/m 20 oktober zetten maar liefst 14 bedrijven hun deuren wijd open zodat jij zelf kunt zien en ervaren hoe het is om daar te werken.

Je bepaalt zelf met hoeveel beroepen je wil kennismaken, in het aanmeldformulier vind je precies op welke datum je waar mag komen kijken. Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie.

De volgende werkgevers doen in ieder geval mee:

De aanmelding voor deze Week van de Kennismaking is inmiddels gesloten.

Andere agendapunten

Meet & Greet Grutsk

Tijdens de Meet&Greet komen leerlingen en werkzoekenden met een arbeidsbeperking op een informele manier in contact met enthousiaste werkgevers. Samen ga je in gesprek over het werk bij de betreffende werkgever, eventuele vacatures, de zoektocht naar de perfecte baan of over mogelijkheden in de toekomst.

Lees meer
Detailhandel
Broodbakker – de basis

Tijdens de opleiding leer je een periode van tien weken de basis van het broodbakken. Je volgt daarnaast een stage in Friesland.

Lees meer
Groen
Grienskip

Tijdens het traject Grienskip ga je aan het werk voor het waterbeheer. Je gaat aan de slag met exoten- en distelbestrijding.

Lees meer
Ga naar de inhoud