Laden Evenementen

Meet & Greet

in gesprek over wat werken bij jouw bedrijf inhoudt, vacatures, de zoektocht naar de perfecte baan of over baankansen in de toekomst.

22 oktober, 2024

09:30

tot

16:00

Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier 4, 8911 BP Leeuwarden

Header afbeelding

Deel artikel

22 oktober, 2024

09:30

tot

16:00

Samen met Onbeperkt aan de Slag organiseren we op dinsdag 22 oktober alweer de 4e editie van Meet&Greet in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Tijdens de Meet & Greet komen leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs en Praktijkonderwijs en volwassen werkzoekenden met een arbeidsbeperking op een informele manier in contact met enthousiaste werkgevers. Samen ga je in gesprek over wat het werk (in jouw bedrijf) inhoudt, de vacatures die er op dat moment zijn, de zoektocht naar de perfecte baan of over baankansen in de toekomst.

Programma



Werkgevers

Op zoek naar divers talent op de werkvloer? Meld je aan via de onderstaande aanmeldknop.

Als aanvulling op de Meet & Greet organiseren we twee online bijeenkomsten boordevol inspiratie. Via het aanmeldformulier kun je aangeven of en bij welke bijeenkomst je aanwezig wilt zijn.



Werkzoekenden

Op zoek naar een passende werkgever? Meld je aan via de onderstaande aanmeldknop.

Als aanvulling op de Meet & Greet organiseren we drie online bijeenkomsten boordevol inspiratie. Via het aanmeldformulier kun je aangeven of en bij welke bijeenkomst je aanwezig wilt zijn.



Daan Radix

Meer informatie over de Meet & Greet:

Gerelateerde berichten

Terugblik Meet & Greet Grutsk

Donderdag 5 oktober organiseerden we samen met Onbeperkt aan de Slag alweer de derde Friese editie van de Meet & Greet.

Lees meer
Andries Rusken
Een “beperking” is geen belemmering

Het gaat erom dat iedereen hoort dat een “beperking” geen belemmering hoeft te zijn. Niet voor een werknemer en niet voor een werkgever.

Lees meer
Emma Jonkman en Pier Hager
Succes moet je vieren

Op 11 april 2024 kreeg Emma Jonkman haar praktijkverklaring uitgereikt. En dat is heel bijzonder, want er was een tijd dat zij niets van school wilde weten.

Lees meer
Ga naar de inhoud