Laden Evenementen

Carrousel deelregio Midden

Een middag vol inspiratie, kennis en ontmoeten. Door en voor collega’s die werken bij een van onze partners.

5 november, 2024

13:00

tot

16:30

Header afbeelding

Deel artikel

5 november, 2024

13:00

tot

16:30

Iedereen weet hoe belangrijk het is om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en het werk dat je doet te verbinden aan anderen. Het motto van Fryslân Werkt is ‘samen aan de slag’. Wij geloven er namelijk in dat we samen sterker staan dan alleen wanneer het gaat om mensen (met een arbeidsbeperking) te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Iedereen werkt hier in z’n eigen organisatie ontzettend hard aan en hoe mooi is het om deze kracht met elkaar te verbinden.

Collega’s aan het woord tijdens vier carrousels

Om onze verbinding zichtbaar te maken organiseren we vier events, carrousels noemen we die. Op dinsdagmiddag 5 november 2024 organiseren we de vierde carrousel in deelregio Midden. Eerder organiseerden we al de carrousel in de andere drie Friese deelregio’s.

Bij elke carrousel komen collega’s uit alle deelregio’s aan het woord die hun kennis, succesverhaal en/of ervaring delen uit hun praktijk van alledag. De sprekers en inhoud van elke carrousel verschillen. Voel je vrij om aan te schuiven bij de carrousel die in jouw agenda past of waarbij collega’s aan het woord komen waar je nieuwsgierig naar bent. Als je bij alle vier de carrousels wilt zijn, dan mag dat ook maar let op: vol=vol.

Voor wie zijn de carrousels bedoeld?

Alle collega’s die werkzaam zijn bij een van de partners van Fryslân Werkt.

Terugblik vorige carrousels

Terugblik carrousel 17 juni in Oosterwolde

Een inspirerende middag bij het Biosintrum in Oosterwolde waar een aantal collega’s aan het woord waren en hun kennis, succesverhaal en/of ervaring deelden uit hun praktijk van alledag.

Lees meer
Terugblik carrousel 6 februari in Sneek

Op dinsdag 6 februari organiseerden we onze tweede carrousel in de regio West voor en door partners van Fryslân Werkt. We waren te gast bij Lokaal 55 in Sneek waar vier presentaties op het programma stonden om collega’s te inspireren.

Lees meer
Terugblik carrousel 20 november in Kollum

Op maandag 20 november organiseerden we onze eerste carrousel in de regio Noordoost voor en door partners van Fryslân Werkt. We waren te gast in Theater De Colle in Kollum waar 4 presentaties op het programma stonden om collega’s te inspireren.

Lees meer
Ga naar de inhoud