Nieuws

4 mei 2022

Werkcongres Súdwest-Fryslân ‘Schaarste bestaat niet’ – 18 mei 2022

Header afbeelding

Deel artikel

De spanningen op de arbeidsmarkt zijn ook in Súdwest-Fryslân merkbaar. Hoe vind én behoud je goede werknemers? Dat vraagt om creatieve oplossingen. Anders en slimmer denken.

Hoe je het verschil maakt? Kom erachter tijdens het Werkcongres, waar experts hun arbeidsmarktgeheimen delen en je ook zelf aan de slag gaat voor jouw organisatie met datgene wat écht werkt.

Dit congres is bedoeld voor ondernemers, HR-specialisten, deskundigen uit het onderwijs, recruiters, arbeidsdeskundigen en beleidsmakers.

Deel artikel

Andere berichten

De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
Werkvoucher is ook in 2023 beschikbaar

Ook in 2023 kunnen werkgevers een vergoeding krijgen twv €2000 wanneer zij een medewerker in dienst nemen die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Deze werknemer gaat in ieder geval 6 maanden lang minimaal 24 uur per week aan het werk en de werkgever heeft de bedoeling om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren te verlengen.

Lees meer
Ga naar de inhoud