Nieuws

13 april 2023

Vakkundig aan de slag in de horeca

Header afbeelding

Deel artikel

Wil je werken in Noordoost-Friesland en aan de slag in de horeca? Of werk je al in de horeca en wil je je horecavaardigheden verder ontwikkelen? Geef je dan op voor één van onze gratis horeca-workshops uit de serie ‘Vakkundig aan de slag’.

Ervaren horecaondernemers en docenten delen de kneepjes van het vak en leren je alles over gastvrijheid, de kunst van ambachtelijk koffie maken, gerichte horecacommunicatie en de diversiteit aan wijn- en biersoorten. Een absolute must voor het werken in de horeca.

De workshops zijn gratis beschikbaar voor iedereen die in de horeca werkt of wil gaan werken. De workshops worden gegeven in de maand april en mei. Meld je op tijd want vol is vol! 

Gezamenlijk initiatief

‘Vakkundig aan de slag’ is een initiatief van Wurkstart en Koninklijke Horeca Noordoost-Friesland en wordt mede mogelijk gemaakt door Fryslân Werkt, ROC Friese Poort en QOP.

Meer informatie of aanmelden?

Deel artikel

Andere berichten

Word jij een buddy?

Bij het buddyproject wordt een kandidaat gekoppeld aan een werkgever. Als werkgever ga je samen met de kandidaat in gesprek om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren.

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Ga naar de inhoud