Nieuws

14 maart 2024

Speeddate Nieuw talent in de zorg

Op woensdag 6 maart waren 35 potentiële deelnemers aan het opleidingstraject ‘Nieuw talent in de zorg’ aanwezig in het UWV-kantoor in Leeuwarden.

Header afbeelding

Deel artikel

Op woensdag 6 maart waren 35 potentiële deelnemers aan het opleidingstraject ‘Nieuw talent in de zorg’ aanwezig in het UWV kantoor in Leeuwarden. Ze waren daar om via speeddates kennis te maken met de aanwezige werkgevers.

De ruim 120 gesprekken waren prettig en goed en er zijn flink wat vervolggesprekken ingepland. In april starten de deelnemers daadwerkelijk met hun stage bij de werkgevers.

Aanwezige werkgevers:

Over het traject Nieuw talent in de zorg

Tijdens het voortraject ‘Nieuw talent in de zorg’ lopen deelnemers stage bij een werkgever en maken ze kennis met het werkveld. Zo willen we ze goed voorbereiden op het werk in de zorg. Na de afronding van het traject ontvangen de deelnemers een mbo-certificaat en kunnen ze van start met het BBL-traject. Uiteindelijk kunnen de deelnemers aan het werk als helpende, verzorgende IG of begeleider.

Deel artikel

Andere berichten

Nieuwe leverancier traject digitale basisvaardigheden: Professional Organizer Friesland

De komende jaren leiden ze maximaal 6 groepen per jaar op (minimaal 1x per jaar in elke deelregio) met elke keer plek voor 8-12 deelnemers.

Lees meer
Doe mee aan de Week van de Kennismaking

Altijd al eens willen weten hoe het is om op een taxibus te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek? Kom in de week van maandag 22 april tot en met vrijdag 26 april 2024 kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Banenmarkt Drachten trekt ruim 700 bezoekers

Waar moet je als werkzoekende beginnen als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt? Hoe bouw je een cv op en welke kleding is gepast tijdens een sollicitatiegesprek?

Lees meer
Ga naar de inhoud