Medewerker Klantcontactcenter

Kort opleidingstraject tot medewerker in een Klantencontactcenter.

Header afbeelding

Algemene informatie

Startdatum: 27 november 2023

Locatie: Leeuwarden, Fonteinland 7b

Succesvol afgerond: certificaat van de Klantenservicefederatie-branche

Vind jij het leuk om telefonisch interactief met mensen om te gaan, dan is een baan als klantencontactmedewerker misschien wel wat voor jou.

Je volgt een interactieve en op de praktijk gerichte training van acht dagen via Skillboosters. Tijdens deze training zetten trainers vanuit de praktijk in op jouw vakkennis en vaardigheden én krijg je sollicitatietraining. Na het volgen van de training zorgt Skillboosters voor speeddates met werkgevers binnen de klantencontactbranche. Hierdoor kun je meteen aan het werk!

In twee weken tijd volg je deze training op maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en een lekkere lunch.

Ook na de training en tijdens het solliciteren kun je nog steeds met vragen bij Skillboosters terecht. Zij helpen je waar mogelijk zodat jij een goede start hebt van je loopbaan binnen het klantencontactcenter.  

Voor wie is deze korte training?

Wil je zelf aan de slag als klantencontactmedewerker?

Vragen over de opleiding?

Andere opleidingen

Zakelijke dienstverlening
Callcentermedewerker

Ga tijdens de opleiding Callcentermedewerker aan de slag met je communicatieve en sociale vaardigheden. Na afronding ontvang je en certificaat en kun je gelijk aan het werk.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Customer servicemedewerker

Leer tijdens de opleiding Customer servicemedewerker hoe jij het aanspreekpunt kunt zijn voor klanten. Je werkt hierbij aan verschillende communicatieve en telefonische vaardigheden.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Data- en test agent

Volg de opleiding Data- en test agent en ga aan de slag met software. Je gaat werken aan communicatieve en administratieve vaardigheden en leert meer over kunstmatige intelligentie en creatie van datasets.

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud