Hacklab

Een opleidingstraject van 9 maanden om je kennis op het gebied van ICT, cybersecurity en het ontwikkelen van software te vergroten.

Header afbeelding

Algemene informatie

Startdatum opleiding: vanaf januari 2024 elke zes weken.

Locatie: Sixmastraat 15 in Leeuwarden

Het Hacklab is een veilige plek waar jij als getalenteerde internetgebruiker naar toe kunt komen om jouw kennis en kunde binnen het cyberdomein op je eigen niveau en tempo te ontwikkelen. In de werkplaats kom je anderen deelnemers tegen, zoals digitale hangjongeren, gamers, schoolverlaters, deelnemers met autisme en jongeren die uitdaging in hun huidige opleiding missen.

Voorwaarden

Voor wie bedoeld?

Iedereen is welkom. De focus ligt op jongeren, maar ook als je niet (meer) tot deze groep behoort, staan we altijd open om mogelijkheden te verkennen. Affiniteit met ICT, security, software ontwikkelen en gaming is een eis.

Diploma of certificaat?

Na het succesvol afronden van het Hacklab-traject zijn er twee mogelijkheden:

  1. Je gaat terug naar een reguliere opleiding of een praktijkroute van bijvoorbeeld Firda. Samen met hen bieden we je de mogelijkheid om een vervolgopleiding te starten die is afgestemd op deelname aan het Hacklab.
  2. Je start in een betaalde baan.

Wil jij zelf aan de slag bij Hacklab?

Vragen over de opleiding?

Andere opleidingen

Zakelijke dienstverlening
Callcentermedewerker

Ga tijdens de opleiding Callcentermedewerker aan de slag met je communicatieve en sociale vaardigheden. Na afronding ontvang je en certificaat en kun je gelijk aan het werk.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Customer servicemedewerker

Leer tijdens de opleiding Customer servicemedewerker hoe jij het aanspreekpunt kunt zijn voor klanten. Je werkt hierbij aan verschillende communicatieve en telefonische vaardigheden.

Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Data- en test agent

Volg de opleiding Data- en test agent en ga aan de slag met software. Je gaat werken aan communicatieve en administratieve vaardigheden en leert meer over kunstmatige intelligentie en creatie van datasets.

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud