Nieuws

7 juli 2022

Open Hiring

Header afbeelding

Deel artikel

Steeds meer Friese werkgevers kampen met een personeelstekort. Open Hiring kan hierbij een nieuwe manier zijn om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Geen gesprek en CV, gewoon aan het werk!
Open Hiring houdt in dat een geïnteresseerde werkzoekende gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. We hebben allemaal zo ons eigen verhaal. Het enige wat telt, is wat je vandaag wilt en komt doen, wat je nu waarmaakt. Zonder vragen.

Mogelijkheden van de mens staan op één.
Het lukt sommige mensen niet om een baan te vinden, door bijvoorbeeld een verkeerde achternaam, een hoge leeftijd of een ontbrekend diploma. Met Open Hiring krijgt iedereen een gelijke kans en is er geen ruimte voor eventuele vooroordelen en twijfels. Als werkgever zet je de mogelijkheden van de mens op één. De deur staat open voor iedereen!

Wil je ontdekken of Open Hiring ook voor jouw organisatie een oplossing kan zijn?
Neem contact op met onze regionaal ambassadeur Open Hiring, Marcel Keizer, via e-mail of bel naar 06-21 52 16 31. Hij helpt je graag!

Voor Open Hiring werken we samen met startfoundation.nl.

Deel artikel

Andere berichten

De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
Werkvoucher is ook in 2023 beschikbaar

Ook in 2023 kunnen werkgevers een vergoeding krijgen twv €2000 wanneer zij een medewerker in dienst nemen die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Deze werknemer gaat in ieder geval 6 maanden lang minimaal 24 uur per week aan het werk en de werkgever heeft de bedoeling om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren te verlengen.

Lees meer
Ga naar de inhoud