Nieuws

11 maart 2022

Online scholingsevent Scholing Werkt!

Header afbeelding

Deel artikel

Op 31 maart 2022 organiseren we Scholing Werkt!: een online scholingsmarkt voor iedereen in Friesland die op zoek is naar een (andere) baan en hiervoor een korte opleiding nodig heeft.

Door workshops te volgen komen werkzoekenden meer te weten over alle opleidingstrajecten die Fryslân Werkt! te bieden heeft.

Meer informatie of aanmelden?

Deel artikel

Andere berichten

De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
Werkvoucher is ook in 2023 beschikbaar

Ook in 2023 kunnen werkgevers een vergoeding krijgen twv €2000 wanneer zij een medewerker in dienst nemen die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Deze werknemer gaat in ieder geval 6 maanden lang minimaal 24 uur per week aan het werk en de werkgever heeft de bedoeling om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren te verlengen.

Lees meer
Ga naar de inhoud