Nieuws

14 maart 2023

Samenwerking met Belastingtelefoon

Header afbeelding

Deel artikel

In 2023 wil de Belastingtelefoon graag samen met ons 16 mensen duurzaam opleiden voor een baan binnen hun servicecenter. Het afgelopen jaar hebben we dat met 8 mensen gedaan en dit is zo succesvol geweest, dat zij dat dit jaar graag nog een keer willen. Nu dus voor 16 mensen!

De bedoeling is dat er een groep in mei start en een tweede groep in oktober. De kandidaten krijgen van Skillboosters een vooropleiding van twee weken en stromen daarna door naar de Belastingdienst via één van de contractpartners van de Belastingtelefoon (Randstad, Driessen en Olympia).

Om een goed beeld te krijgen van het werken organiseert de Belastingdienst een rondleiding op woensdag 8 februari van 10.00-12.00 uur. Deze rondleiding is interessant voor consulenten, adviseurs werknemersdienstverlening, maar ook werkgeversdienstverlening en accountmanagers zijn welkom! Op deze manier kunnen we onze werkzoekenden optimaal voorlichten en kunnen we hier een gezamenlijk succes van maken.

Wat maakt die traject interessant:

Details rondleiding

Meer informatie?

Neem dan contact op met Marieke Mous-Van der Heide of Alex Tabak

Marieke Mous-Van der Heide
marieke.vanderheide@uwv.nl
Alex Tabak
alex.tabak@leeuwarden.nl

Deel artikel

Andere berichten

Word jij een buddy?

Bij het buddyproject wordt een kandidaat gekoppeld aan een werkgever. Als werkgever ga je samen met de kandidaat in gesprek om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren.

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Ga naar de inhoud