Nieuws

22 december 2022

Ondertekening samenwerking met Taxiwerq

Header afbeelding

Deel artikel

Bij het buddyproject wordt een kandidaat gekoppeld aan een werkgever. Als werkgever ga je samen met de kandidaat in gesprek om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren. Waar kun jij de kandidaat mee helpen? Is dat met jouw kennis, netwerk of andere invulling? Samen kom je daarachter.

Vlak voor de kerstdagen hebben Abel Reitsma namens Fryslân Werkt en Wilbert Wijnne namens Taxiwerq hun handtekening gezet onder onze samenwerking. 

Wat gaan we doen?

Hoe werkt dat dan?

Samen leiden we nieuwe medewerkers tot taxichauffeur of voor het leerlingen- en ouderenvervoer. 

Meer informatie?

Daan radix
daan.radix@uwv.nl

Deel artikel

Andere berichten

De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
Werkvoucher is ook in 2023 beschikbaar

Ook in 2023 kunnen werkgevers een vergoeding krijgen twv €2000 wanneer zij een medewerker in dienst nemen die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Deze werknemer gaat in ieder geval 6 maanden lang minimaal 24 uur per week aan het werk en de werkgever heeft de bedoeling om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren te verlengen.

Lees meer
Ga naar de inhoud