Nieuws

8 maart 2023

Marije Zijlstra – nieuwe strategisch adviseur

Header afbeelding

Deel artikel

Op 1 februari is Marije Zijlstra gestart als strategisch adviseur voor Fryslân Werkt. Het is Marije haar rol om, samen met de collega’s van het programmabureau én alle partners in het netwerk, de vastgestelde koers van Fryslân Werkt te vertalen naar een programmatische aanpak waarmee we de komende jaren samen aan de slag kunnen.

Marije: “De afgelopen maand heeft vooral in het teken gestaan van kennismaken. Fryslân Werkt is een ambitieus samenwerkingsverband met bevlogen partners die allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan onze gezamenlijke ambitie: een inclusieve arbeidsmarkt creëren met perspectief voor inwoners en werkgevers nu én in de toekomst. Samen staan we voor een belangrijke opgave in een dynamisch speelveld. De uitdaging hierbij is om als verschillende organisaties onze werkwijzen, ideeën en initiatieven op dusdanige wijze te verbinden dat er slagkracht ontstaat. Ik kijk er naar uit om hier vanuit mijn rol als strategisch adviseur aan bij te dragen!”

Deel artikel

Andere berichten

Word jij een buddy?

Bij het buddyproject wordt een kandidaat gekoppeld aan een werkgever. Als werkgever ga je samen met de kandidaat in gesprek om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren.

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Ga naar de inhoud