Nieuws

31 mei 2023

Een zeer geslaagde TOLO Tour!

Header afbeelding

Deel artikel

Tijdens de TOLO Tour (Toekomst in Logistiek) hebben 13 enthousiaste werkzoekenden kennis gemaakt met vier verschillende logistieke bedrijven. Voor een aantal werkzoekenden staan al verdere kennismakingsgesprekken gepland met een werkgever. Een geslaagde dag dus!

Bezochte bedrijven

  1. Het distributiecentrum van Poiesz Supermarkten; zij bevoorraden dagelijks 70(!) filialen;
  2. Sijperda Verhuur: een kijkje achter de schermen bij de verschillende logistieke afdelingen van dit verhuurbedrijf;
  3. Cityhub van DHL: een bruisende plek waar pakketten worden gesorteerd en klaargemaakt voor de laatste bezorging;
  4. Hoekstra Transport: vanuit hun crossdock en warehouse leveren zij bijzondere en afwijkende goederen dagelijks aan huis. Alle deelnemers die het wilden mochten hier zelf achter het stuur kruipen van een vrachtwagen van Dinkla rijopleidingen.

Meer informatie over deze tour en/of het werken in de transport en logistiek

Deel artikel

Andere berichten

Word jij een buddy?

Bij het buddyproject wordt een kandidaat gekoppeld aan een werkgever. Als werkgever ga je samen met de kandidaat in gesprek om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren.

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Ga naar de inhoud