Nieuws

20 maart 2023

Bakery Sweets Center on tour

Header afbeelding

Deel artikel

Je bent op zoek naar een baan of een stageplek. De bakkerij- en zoetwarensector heeft vacatures genoeg! In de techniek, verpakking, productie, verkoop en overhead. Waar wil jij werken? Om met jou deze sector te ontdekken, nemen Bakery Sweets Center en Fryslân werkt! je mee op tournee.

We starten om 8:30 uur bij Aeres MBO (Jansoniusstraat) in Leeuwarden. De bus brengt ons langs 2 bedrijven in de regio. Daarna vertellen we je op het Friesland College over de verschillende verkorte opleidingen. Uiterlijk 16:00 uur ronden we de tour af.

Ga je mee? Er is beperkt plek! Schrijf je voor 13 maart in bij: dirk.westerhof @leeuwarden.nl

Deel artikel

Andere berichten

Word jij een buddy?

Bij het buddyproject wordt een kandidaat gekoppeld aan een werkgever. Als werkgever ga je samen met de kandidaat in gesprek om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren.

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Ga naar de inhoud