Laden Evenementen

Webinar ‘Een andere kijk op Leven Lang Ontwikkelen’

Een interessant webinar voor werkgevers en voor professionals die zich bezighouden met het bevorderen van de leercultuur binnen bedrijven.

23 januari, 2024

14:00

tot

15:00

Header afbeelding

Deel artikel

23 januari, 2024

14:00

tot

15:00

Om met plezier te werken, is het belangrijk dat je blijft leren. In het live webinar ‘Een nieuwe kijk op Leven Lang Ontwikkelen’ gaan duurzame inzetbaarheidsexpert Aukje Nauta (Universiteit Leiden/Sioo) en ondernemer John Engelsman (IJB Groep) in op de vraag hoe organisaties in het nieuwe jaar kunnen werken aan een stimulerende leercultuur.

Om de Nederlandse arbeidsmarkt toekomstbestendig te maken is de inzet op leren en ontwikkelen van groot belang. Het helpt mensen bij het behoud van arbeid, het verder groeien in hun werk of juist op weg naar een nieuwe baan. Mensen die duurzaam inzetbaar zijn, kunnen qua werk vele kanten op. Die flexibiliteit komt niet alleen henzelf maar ook hun organisatie ten goede.

Maar hoe stimuleren we leren tijdens de loopbaan en bevorderen we een leercultuur op de werkvloer? Wat is de dieperliggende reden dat mensen (op het werk) vaak niet tot volle wasdom komen? Waarom zijn er toch zo weinig werkenden actief bezig met hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid? En wat kunnen werkgevers doen om het leren te stimuleren?

In het eerste deel neemt Aukje Nauta ons mee in een nieuwe, frisse kijk op leren en ontwikkelen. Met John Engelsman gaan we in op de praktijk. Als directeur van de IJB Groep zet hij vol in op het ontwikkelen van menselijke relaties. 

Andere events

Krachttoer 2024

Krachttoer is terug: hét gratis evenement vol inspiratie over de arbeidsmarkt. Voor werkgevers, HR-managers, jobcoaches en alle partners van Fryslân Werkt.

Lees meer
Carrousel Fryslân Werkt

Een middag vol inspiratie, kennis en ontmoeten. Door en voor collega’s die werken bij een van onze partners.

Lees meer
Ga naar de inhoud