Laden Evenementen

Carrousel Fryslân Werkt

Een middag vol inspiratie, kennis en ontmoeten. Door en voor collega’s die werken bij een van onze partners.

6 februari, 2024

13:15

tot

17:00

Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55, 8606 JB Sneek

Header afbeelding

Deel artikel

6 februari, 2024

13:15

tot

17:00

Iedereen weet hoe belangrijk het is om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en het werk dat je doet te verbinden aan anderen. Het motto van Fryslân Werkt is ‘samen aan de slag’. Wij geloven er namelijk in dat we samen sterker staan dan alleen wanneer het gaat om mensen (met een arbeidsbeperking) te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Iedereen werkt hier in z’n eigen organisatie ontzettend hard aan en hoe mooi is het om deze kracht met elkaar te verbinden.

Programma 6 februari

Collega’s aan het woord tijdens vier carrousels

Om onze verbinding zichtbaar te maken organiseren we het komende jaar vier events, carrousels noemen we die. Op dinsdagmiddag 6 februari 2024 organiseren we de tweede carrousel in deelregio West, de eerste vond plaats op 20 november 2023 in Kollum (deelregio Noordoost). Later in 2024 volgen de deelregio’s Midden en Zuidoost.

Bij elke carrousel komen collega’s uit alle deelregio’s aan het woord die hun kennis, succesverhaal en/of ervaring delen uit hun praktijk van alledag. De sprekers en inhoud van elke carrousel verschillen. Voel je vrij om aan te schuiven bij de carrousel die in jouw agenda past of waarbij collega’s aan het woord komen waar je nieuwsgierig naar bent. Als je bij alle vier de carrousels wilt zijn, dan mag dat ook maar let op: vol=vol.

Voor wie zijn de carrousels bedoeld?

Alle collega’s die werkzaam zijn bij een van de partners van Fryslân Werkt.

Andere events


Krachttoer 2024

Krachttoer is terug: hét gratis evenement vol inspiratie over de arbeidsmarkt. Voor werkgevers, HR-managers, jobcoaches en alle partners van Fryslân Werkt.

Lees meer
Ga naar de inhoud