Laden Evenementen

Digitale voorlichting Nieuw talent in de zorg

Ligt je hart bij de zorg, maar heb je hiervoor geen diploma of werkervaring? We bereiden je graag goed voor op het werken in de zorg en het (weer) aan de studie zijn. Meld je aan voor de voorlichting op 18 januari.

1 februari, 2024

10:00

tot

11:30

Header afbeelding

Deel artikel

1 februari, 2024

10:00

tot

11:30

Ligt je hart bij de zorg, maar heb je hiervoor geen diploma of werkervaring? We bereiden je graag goed voor op het werken in de zorg en het (weer) aan de studie zijn. Tijdens de digitale voorlichting op donderdag 1 februari vertellen we je alles over ons opleidingstraject waarmee je aan de slag kunt in de zorg.

In het kort: opleidingstraject ‘Nieuw talent in de zorg’

Dit traject duurt acht weken. Als je deze met succes hebt doorlopen en het bij je stagebedrijf van beide kanten klikt, dan krijg je een betaalde BBL-leerwerkovereenkomst bij je stagebedrijf. Er zijn verschillende Friese zorginstellingen die meewerken aan dit traject. Samen zorgen we voor een goede begeleiding tijdens je stage en studie.

Als je deze opleiding hebt afgerond kun je in verschillende functies aan het werk. Denk aan helpende, verzorgende IG, maatschappelijk verzorgende, en (woon)begeleider.

Voorwaarden om deel te nemen

Wil je meer over deze opleiding weten?

Zorg en welzijn
Voortraject ‘Nieuw talent in de zorg’

Tijdens dit traject loop je stage en maak je kennis met het werkveld. We bereiden je voor op het werk in de zorg.

Lees meer
Ga naar de inhoud