Laden Evenementen

Seminar: Samen sterk voor kwetsbare jongeren

Een seminar voor iedereen die met jongeren werkt vanuit gemeente, welzijn en onderwijs in Friesland.

4 april, 2024

13:00

tot

17:30

Theater De Colle, Gerrit Bleekerstraat 3, 9291 BS Kollum

Header afbeelding

Deel artikel

4 april, 2024

13:00

tot

17:30

Donderdag 4 april organiseert Wurkstart samen met diverse partners het seminar ‘Samen sterk voor kwetsbare jongeren’. Met best practices en interessante sprekers willen ze je inspireren en uitnodigen mee te denken in nieuwe samenwerkingen en inzichten rondom kwetsbare jongeren. Dit seminar is bedoeld voor iedereen die met jongeren werkt vanuit gemeente, welzijn en onderwijs in Friesland.

Eric van ’t Zelfde, de bevlogen rector van het succesvolle TV programma Dreamschool en auteur van het boek Superschool, weet als geen ander hoe je kwetsbare jongeren moet motiveren en waar een succesvolle jongerenaanpak aan moet voldoen. Onder begeleiding van Roelof Lousma, onze dagvoorzitter, en vele interessante gasten hopen we samen met jou te komen tot nieuwe samenwerkingen zodat we nog meer kwetsbare jongeren kunnen bereiken en verder helpen.

Andere evenementen

Krachttoer 2024

Krachttoer is terug: hét gratis evenement vol inspiratie over de arbeidsmarkt. Voor werkgevers, HR-managers, jobcoaches en alle partners van Fryslân Werkt.

Lees meer
Logisch Logistiek

Een event voor werkgevers in de logistieke sector vol inspiratie, gesprekken met collega-werkgevers uit de sector en voor werkzoekenden die graag aan de slag willen.

Lees meer
Week van de Kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Kom in de week van 22 t/m 26 april 2024 kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Ga naar de inhoud