Laden Evenementen

Logisch Logistiek

Een event voor werkgevers in de logistieke sector vol inspiratie en gesprekken met collega-werkgevers uit de sector & voor werkzoekenden die graag aan de slag willen.

11 april, 2024

10:30

tot

16:00

Thialf, Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen

Header afbeelding

Deel artikel

11 april, 2024

10:30

tot

16:00

Speciaal voor werkgevers in de logistieke sector organiseren we op 11 april 2024 een dag vol inspiratie, gesprekken met collega-werkgevers uit de sector en werkzoekenden die misschien wel bij jou aan de slag kunnen. Waarom? Omdat ook de logistieke sector veel openstaande vacatures kent, steeds ouder wordend personeel heeft en nieuwe medewerkers blijken echt lastig te vinden. En dan hebben we het nog niet over de trend om meer parttime te willen werken.

In de ochtend: informatie en inspiratie voor werkgevers

In de middag: laat jezelf zien!

Tussen 13.00-16.00 uur ontmoet je op een informele manier belangstellenden en gemotiveerde werkzoekenden die nieuwsgierig zijn naar werken in de logistieke sector. Vertel, maar laat vooral zien, wat je bedrijf allemaal doet en welke vacatures je open hebt staan. Variërend van de chauffeur tot aan de planning aan toe. Logistiek is immers meer dan alleen achter het stuur zitten!

Laat de werkzoekenden eens een heftruck besturen of in een vrachtwagen stappen of laat zien wat de afdeling planning allemaal doet. Op die manier kunnen de werkzoekenden een beetje ervaren wat werk in de logistiek inhoudt. Én of dat werk bij hun past!

Meer informatie over Logisch Logistiek

Een aantal van onze opleidingen

Overig
Logistiek medewerker (TOLO)

In deze eenjarige BBL-opleiding wordt je opgeleid tot logistiek medewerker. Je gaat aan het werk bij een leerbedrijf en volgt daar ook een opleiding.

Lees meer
Overig
Verkeersregelaar

Wordt in drie dagen opgeleid tot verkeersregelaar tijdens een kort opleidingstraject van Motorsurveillance. Naast het leren van de nodige theorie, ga je vooral aan de slag in de praktijk.

Lees meer
Ga naar de inhoud