Laden Evenementen

Samen Sterker – bruggen bouwen tussen generaties op de werkvloer

Een interactieve bijeenkomst over generatieverschillen, met een speciale focus op Generatie Z. Bedoeld voor werkgevers, werknemers en studenten.

6 juni, 2024

16:30

tot

21:00

Thialf, Pim Mulierlaan 1, Heerenveen

Header afbeelding

Deel artikel

6 juni, 2024

16:30

tot

21:00

In onze dynamische wereld waarin we allemaal verschillende fases van ons leven doormaken en unieke achtergronden hebben, nodigen we je uit voor een interactieve bijeenkomst over generatieverschillen, met een speciale focus op Generatie Z.

De ene collega is volledig opgegroeid in het digitale tijdperk en streeft naar vrijheid boven traditionele statussymbolen terwijl een ander andere normen en waarden meeneemt naar het werk. Ben je zelf Gen-Z of Millenial, Xennial, X of Boomer? Allemaal waarderen we de balans tussen werk en privéleven. Hoe kunnen we frisse inzichten integreren met de waardevolle ervaring en kennis van andere generaties om een ondersteunende werkomgeving te creëren?


Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op vragen zoals: Is het nodig om elke dag op kantoor te zijn? Kun je ook remote werken? En hoe essentieel is een hiërarchische relatie voor jouw productiviteit?

Elkaar begrijpen, respecteren en van elkaar leren

Dit is jouw kans om samen met andere professionals, studenten en werkgevers uit Friesland te spreken, om van elkaar te leren en samen te werken aan een werkomgeving die iedereen ten goede komt. We moedigen een open dialoog aan, waarin we proberen elkaar te begrijpen, verschillen te respecteren en van elkaar te leren.

Aanmelden

Kom en ontdek hoe we gezamenlijk kunnen excelleren op de werkvloer door verschillen te leren kennen en erkennen. Samen bouwen aan een toekomst die ons allemaal inspireert. We hopen je daar te zien!

Organisatie

Andere events

Training basisvaardigheden

Wat betekent het als medewerkers moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Hoe herken je deze moeite bij je medewerkers en hoe pak je dit vervolgens op?

Lees meer
Carrousel Zuidoost

Een middag vol inspiratie, kennis en ontmoeten. Door en voor collega’s die werken bij een van onze partners.

Lees meer
Privé: Training basisvaardigheden

Wat betekent het als medewerkers moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Hoe herken je deze moeite bij je medewerkers en hoe pak je dit vervolgens op?

Lees meer
Ga naar de inhoud