Laden Evenementen

Krachttoer: hét Friese arbeidsmarkt event van 2023

23 juli, 2023

14:00

tot

17:00

Schouwburg De Lawei, Drachten

Header afbeelding

Deel artikel

23 juli, 2023

14:00

tot

17:00

Fryslân Werkt schudt de arbeidsmarkt op met een bijzonder evenement dat je niet wil missen!

De krapte op de arbeidsmarkt neemt sinds corona historische proporties aan, en dat is niet de enige stevige uitdaging voor organisaties in Friesland. Wat speelt er nog meer, wat gaat er de komende tijd veranderen en hoe kun je hierop anticiperen? Wim Davidse geeft je tijdens Krachttoer het antwoord op deze vragen en legt je uit hoe je van de uitdagingen zelf een succes kan maken.

In verschillende sessies gaan experts dieper in op thema’s als: aanstekelijk werkgeverschap, werkgeluk, de psychologie achter solliciteren, cultuursensitief werken en talentgericht werken. Het belooft een geweldige middag te worden.

Bekijk hier het programma, alle sessies en meld je snel aan!

Over Wim Davidse

Als je zijn blogs en artikelen nog niet kent, dan raden we je zeker aan om hem te volgen op LinkedIn. Wim is arbeidsmarktstrateeg en spreekt bevlogen over de laatste ontwikkelingen. Hij geeft scherpe en verrassende inzichten over bijvoorbeeld aanstekelijk werkgeverschap, grijswerken, hoogopgeleidenoverschot en organisatietekort.

Andere agendapunten

Hbo/wo-event

Tijdens dit event ontmoeten werkgevers en hoger opgeleide werkzoekenden elkaar op een informele manier. Maak kennis met elkaar, voer een goed gesprek en wie weet leidt dit tot een vervolgafspraak!

Lees meer
Informatiebijeenkomst Zorg & Welzijn

Wil jij werken, leren of werkend-leren in de Zorg & Welzijn? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor een nieuwe (leer)baan in de sector Zorg & Welzijn?

Lees meer
De week van de kennismaking

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek? Kom dan in de week van 27 t/m 30 maart kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Ga naar de inhoud