Laden Evenementen

Informatiebijeenkomst Zorg & Welzijn

22 juli, 2023

11:30

tot

15:30

dbieb, Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden

Header afbeelding

Deel artikel

22 juli, 2023

11:30

tot

15:30

Wil jij werken, leren of werkend-leren in de Zorg & Welzijn? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor een nieuwe (leer)baan in de sector Zorg & Welzijn? Of wil jij weten welke scholingsmogelijkheden er zijn op diverse niveaus?

Het Leerwerkloket Fryslân en Zorgplein Noord vertellen je er alles over tijdens de informatiebijeenkomst ‘Een overstap maken naar Zorg & Welzijn’ op maandag 22 mei om 15.30 uur in dbieb Leeuwarden.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via het contactformulier op fryslan.leerwerkloket.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging. Meld je snel aan, want vol is vol!

Kun je niet op 22 mei, dan kun je via hetzelfde contactformulier ook een persoonlijk loopbaanadviesgesprek aanvragen met één van de adviseurs van het Leerwerkloket.

Meld je hier aan!

Andere agendapunten

Hbo/wo-event

Tijdens dit event ontmoeten werkgevers en hoger opgeleide werkzoekenden elkaar op een informele manier. Maak kennis met elkaar, voer een goed gesprek en wie weet leidt dit tot een vervolgafspraak!

Lees meer
Krachttoer: hét Friese arbeidsmarkt event van 2023

Fryslân Werkt schudt de arbeidsmarkt op met een bijzonder evenement dat je niet wil missen!

Lees meer
De week van de kennismaking

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek? Kom dan in de week van 27 t/m 30 maart kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Ga naar de inhoud