Laden Evenementen

Carrousel Fryslân Werkt

Een middag vol inspiratie, kennis en ontmoeten. Door en voor collega’s die werken bij een van onze partners.

20 november, 2023

13:00

tot

17:00

Theater De Colle, Gerrit Bleekerstraat 3, 9291 BS Kollum

Header afbeelding

Deel artikel

20 november, 2023

13:00

tot

17:00

Iedereen weet hoe belangrijk het is om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en het werk dat je doet te verbinden aan anderen. Het motto van Fryslân Werkt is ‘samen aan de slag’. Wij geloven er namelijk in dat we samen sterker staan dan alleen wanneer het gaat om mensen (met een arbeidsbeperking) te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Iedereen werkt hier in z’n eigen organisatie ontzettend hard aan en hoe mooi is het om deze kracht met elkaar te verbinden.

Collega’s aan het woord tijdens vier carrousels

Om onze verbinding zichtbaar te maken organiseren we het komende jaar vier events, carrousels noemen we die. Op maandagmiddag 20 november starten we in deelregio Noordoost in Theater De Colle (Kollum). Op 6 februari 2024 is deelregio West aan de beurt en later dat jaar volgen ook de deelregio’s Midden en Zuidoost.

Bij elke carrousel komen collega’s uit alle deelregio’s aan het woord die hun kennis, succesverhaal en/of ervaring delen uit hun praktijk van alledag. De sprekers en inhoud van elke carrousel verschillen. Voel je vrij om aan te schuiven bij de carrousel die in jouw agenda past of waarbij collega’s aan het woord komen waar je nieuwsgierig naar bent. Als je bij alle vier de carrousels wilt zijn, dan mag dat ook maar let op: vol=vol. De inschrijving voor deze editie is inmiddels gesloten.

Voor wie zijn de carrousels bedoeld?

Alle collega’s die werkzaam zijn bij een van de partners van Fryslân Werkt.

Programma 20 november:

Deel jouw verhaal!

Om het programma voor de komende carrousels te vullen, zijn we op zoek naar collega’s die werkzaam zijn bij een van onze partners die hun ervaring/kennis/succesverhaal willen delen. Dus heeft jouw afdeling een bijzondere actie op poten gezet voor werkgevers, heb je (eindelijk) die moeilijk bemiddelbare cliënt aan werk geholpen, wil je vertellen over hoe jij een opleidingstraject succesvol opzet? Of heb je een ander goed verhaal dat je graag wilt delen? Laat het ons dan weten via evenementen@fryslanwerkt.nl.

Andere agendapunten

Week van de Kennismaking

Heb je altijd al eens willen weten welke techniek er in een brandweerwagen zit, hoe je zoete broodjes bakt, hoe het is om om met een bosmaaier te werken of wat een beveiliger doet?

Lees meer
Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Fryslân

Hoe werk je samen om talenten optimaal te benutten? Hoe houd je iedereen inzetbaar en stimuleer je leren en ontwikkelen?

Lees meer
Meet & Greet Grutsk

Tijdens de Meet&Greet komen leerlingen en werkzoekenden met een arbeidsbeperking op een informele manier in contact met enthousiaste werkgevers. Samen ga je in gesprek over het werk bij de betreffende werkgever, eventuele vacatures, de zoektocht naar de perfecte baan of over mogelijkheden in de toekomst.

Lees meer
Ga naar de inhoud