Nieuws

8 december 2023

Werkvoucher 2024 is beschikbaar

Wanneer een werkgever een werknemer in dienst neemt die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet, kan deze werkgever een vergoeding ontvangen van €2000 via onze werkvoucher.

Header afbeelding

Deel artikel

Wanneer een werkgever een werknemer in dienst neemt die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet, kan deze werkgever een vergoeding ontvangen van €2000 via onze werkvoucher. Elke Friese gemeente bepaalt zelf of ze de werkvoucher beschikbaar stellen.

Voor 2024 is de voucher op een aantal (kleine) punten aangepast. Via onderstaande link lees je meer over hoe de werkvoucher werkt en hoe werkgevers deze kunnen aanvragen.

Deel artikel

Andere regelingen

Werkgever
Werknemer
Jobcoaching

Met deze regeling kun je een jobcoach inzetten voor jouw organisatie. Een jobcoach begeleidt een werknemer met een langdurige ziekte of handicap op de werkvloer.

Lees meer
Werkgever
Werknemer
Proefplaatsing

Bij een proefplaatsing werkt een werknemer maximaal twee maanden bij je op proef met behoud van de uitkering. Op deze manier kunnen jullie beide beoordelen of de werknemer het werk aan kan.

Lees meer
Werkgever
Werknemer
Jongerenvoucher

Het aannemen van kwetsbare jongeren die de nodige begeleiding nodig hebben kan voor extra kosten zorgen. Daarom is de jongerenvoucher beschikbaar voor kleinere werkgevers die deze jongeren een werkplek bieden.

Lees meer
Ga naar de inhoud