Nieuws

14 mei 2024

Terugblik 3e editie Week van de Kennismaking

Van 22 tot en met 26 april was de derde editie van de Week van de Kennismaking in Leeuwarden.

Header afbeelding

Deel artikel

Van 22 tot en met 26 april was de derde editie van de Week van de Kennismaking in Leeuwarden. Bedrijven in verschillende sectoren openden de deuren voor iedereen die zich wil oriënteren op (ander) werk. Zo kunnen mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met een bedrijf en de banen die een bedrijf te bieden heeft.

In totaal 87 deelnemers konden zien en ervaren hoe het is om te werken in bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening, de groensector of in de techniek. Verschillende deelnemers gaan de komende weken verder in gesprek met de werkgevers over mogelijkheden voor een baan. Ook zijn er deelnemers die een dag gaan meelopen bij een bedrijf of in gesprek gaan over een werkstage. Een mooi resultaat voor zowel de deelnemers als werkgevers!

Hartelijk dank aan de werkgevers voor hun deelname aan deze Week van de Kennismaking: Belastingdienst, CJIB, Motor Surveillance, Pol Infratechniek, ATO Bedrijfstrainingen, Gemeente Leeuwarden, Taxi Witteveen, Vertrouwd Schoon, Grienskip, Snoek Puur Groen, TRI groei in groen, Douna Machinery en Alliander.

Deel artikel

Gerelateerde berichten

Week van de Kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Kom in de week van 22 t/m 26 april 2024 kennismaken met verschillende beroepen.

Lees meer
Ga naar de inhoud