Nieuws

8 januari 2024

Start inzichtbijeenkomsten

Een serie bijeenkomsten voor alle collega’s van de werkzoekenden- en werkgeversdienstverlening van UWV, Friese gemeenten, onderwijs en S-BB.

Header afbeelding

Deel artikel

Op dinsdag 9 januari starten we met een serie ‘inzichtbijeenkomsten’. Bijeenkomsten waarin we inzichtelijk maken, per deelregio én per sector, welke actuele en komende ontwikkelingen er zijn op de (Friese) arbeidsmarkt en welke interventies en opleidingstrajecten er beschikbaar zijn voor onze inwoners. Ook willen we in kaart brengen waar nog gaten zitten in de dienstverlening richting werkgevers en werkzoekenden.

In januari en februari 2024 komen de volgende sectoren allemaal aan bod:

  1. Zorg
  2. Groen
  3. Bouw en techniek
  4. Detailhandel en transport
  5. Zakelijke dienstverlening
  6. Productie en industrie
  7. Horeca

Met het inzicht in de bestaande dienstverlening én de gaten daarin willen we graag met onze partners in gesprek over hoe we vervolg geven aan de inzichtbijeenkomsten, wie daarbij moeten worden uitgenodigd en wat de doelen zijn.

Alle collega’s van de werkzoekenden- en werkgeversdienstverlening van UWV, Friese gemeenten, onderwijs en S-BB zijn uitgenodigd om aan te schuiven bij de inzichtbijeenkomst van de sector(en) waar hij/zij ervaring mee en kennis van heeft.

Wil je meer weten over de inzichtbijeenkomsten?

Ga naar de inhoud