Nieuws

2 april 2024

Nieuwe leverancier traject digitale basisvaardigheden: Professional Organizer Friesland

Een kort opleidingstraject voor digitale beginners over werken met een pc of laptop, Outlook, Word, Teams en klantbeheer.

Header afbeelding

Deel artikel

Vanaf april 2024 is Professional Organizer Friesland onze nieuwe leverancier voor het opleidingstraject digitale vaardigheden. De komende jaren leiden ze maximaal 6 groepen per jaar op (minimaal 1x per jaar in elke deelregio) met elke keer plek voor 8-12 deelnemers. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers ook echt uit heel Fryslân afkomstig zijn, is per deelregio een accountmanager betrokken.

Voor Fryslân Werkt is het de eerste keer dat we een opleidingstraject via een aanbesteding hebben laten lopen. Het mooie hiervan is dat we op deze manier de markt hebben laten komen met een voorstel. We hebben hen de ruimte gegeven om, binnen de door ons gestelde kaders, een mooi inhoudelijk programma te ontwikkelen. In de aanbesteding is ook een SROI-verplichting verplichting opgenomen. Professional Organizer Friesland onderzoekt nog de beste manier om deze in te vullen.

Inhoud training basisvaardigheden

Verspreid over vijf dagdelen in vijf opeenvolgende weken krijgen de deelnemers basiskennis van het navigeren, werken en bewaren op een pc of laptop, Outlook, Word, Teams en klantbeheer (CRM-systemen).

Betrokken accountmanagers

Wil je meer weten over deze aanbesteding?

Ga naar de inhoud