Laden Evenementen

Training basisvaardigheden

Training voor werkgevers, hr-adviseurs en leidinggevenden over basisvaardigheden.

26 november, 2024

14:00

tot

16:00

Header afbeelding

Deel artikel

26 november, 2024

14:00

tot

16:00

In Fryslân heeft 13% van de beroepsbevolking moeite met taal, rekenen en/of digitale vaardigheden. Dit noemen we basisvaardigheden. Het beheersen van deze vaardigheden lijkt heel vanzelfsprekend maar dat is het niet. De kans bestaat dat ook medewerkers van jouw bedrijf hier moeite mee hebben. En dit heeft nadelige gevolgen. Voor de communicatie binnen je organisatie, de veiligheid op de werkvloer, de effectiviteit van het werk én het werkplezier. Kortom, hierin investeren levert niet alleen je medewerker maar ook jou als werkgever veel op!

Training basisvaardigheden

Met deze training leer je signalen te herkennen bij je medewerkers én leer je hoe je de oorzaak aanpakt. Na de training kun je binnen je bedrijf concreet aan de slag met basisvaardigheden. Een persoonlijk (kosteloos) opvolggesprek kan ook; deskundig en op maat, zodat je er daarna mee aan de slag kunt.

De training wordt gegeven door Gemma Groot-Koerkamp (aanjager basisvaardigheden Groningen) en Marieke Levenga (expert basisvaardigheden Stichting Lezen & Schrijven).

Let op: een voorbereidende e-learning is onderdeel van de training.

Trainingsdata 2024

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor Friese werkgevers, ondernemers, HR-adviseurs, teamleiders en projectleiders.

Gratis, maar niet vrijblijvend

De training is gratis, maar zeker niet vrijblijvend. We willen geen plaatsen onbenut laten tijdens de training. Zonder een tijdige afmelding brengen we een no-show tarief van €35 per persoon in rekening.

Social Return

Deze training geldt als een maatwerk-activiteit voor de verantwoording van Social Return. Als je als opdrachtnemer een Social Return verplichting hebt in de arbeidsmarktregio Fryslân, dan kun je de kosten voor het volgen van deze training (fictief) invoeren tot een bedrag van €1.000,- invoeren als kostenverantwoording.

baukje rekker

Wil je meer weten over deze training?

Baukje Rekker (aanjager basisvaardigheden werk Fryslân)
baukje.rekker@fryslanwerkt.nl 06-29685715

Andere events

Webinar subsidieregeling begeleiding statushouders

Een webinar voor werkgevers, georganiseerd door het ministerie van SZW. De subsidieregeling wordt toegelicht en werkgevers kunnen vragen stellen.

Lees meer
Training basisvaardigheden

Wat betekent het als medewerkers moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Hoe herken je deze moeite bij je medewerkers en hoe pak je dit vervolgens op?

Lees meer
Meet & Greet

Samen met Onbeperkt aan de Slag organiseren we op dinsdag 22 oktober alweer de 4e editie van Meet&Greet in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Lees meer
Ga naar de inhoud