Laden Evenementen

BAB & Breakfast

Een ontbijtsessie waarin we werkgevers laten ervaren wat de meerwaarde is van een BAB-kandidaat voor hun bedrijf.

27 juni, 2024

08:20

tot

10:00

Kaasboer Siebren, Spannenburgerdyk 10a, 8522 MP Tjerkgaast

Header afbeelding

Deel artikel

27 juni, 2024

08:20

tot

10:00

Tijdens deze ontbijtsessie van Pastiel laten we je graag ervaren wat de meerwaarde is van een BAB-kandidaat in jouw bedrijf. Je maakt kennis met kandidaten van deze doelgroep aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden en interessante sprekers.

Ontbijtsessie bij Kaasboer Siebren

Dit jaar organiseren we deze leuke, informatieve bijeenkomst samen met lokale Kaasboer Siebren. Hier weten ze als geen ander wat het betekent om met een stukje extra aandacht een medewerker uit het doelgroepregister in dienst te hebben. Meld je aan, laat je inspireren zodat je precies weet wat je te wachten staat als jij er ook voor kiest om zo’n gouden kracht in je team op te nemen!

Voor wie is BAB & Breakfast?

Kortom, voor iedereen die medewerkers in dienst neemt en begeleidt tijdens het werk.

Wat is BAB?

BAB is een afkorting voor een baan-afspraak-baan.

Het rijk heeft afspraken gemaakt met (met name de grote) bedrijven, over de invulling van hun personeel met werkzoekenden uit het zogenaamde doelgroepregister. Dit zijn werkzoekenden die praktijkonderwijs hebben gevolgd en vaak een extra steuntje in de rug nodig hebben om aan het werk te komen. Gelukkig zien we dat ook de kleinere ondernemer het belangrijk vindt om deze kandidaten een kans te geven.

Wil je meer informatie over BAB & Breakfast?

Andere events

Webinar subsidieregeling begeleiding statushouders

Een webinar voor werkgevers, georganiseerd door het ministerie van SZW. De subsidieregeling wordt toegelicht en werkgevers kunnen vragen stellen.

Lees meer
Training basisvaardigheden

Wat betekent het als medewerkers moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Hoe herken je deze moeite bij je medewerkers en hoe pak je dit vervolgens op?

Lees meer
Meet & Greet

Samen met Onbeperkt aan de Slag organiseren we op dinsdag 22 oktober alweer de 4e editie van Meet&Greet in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Lees meer
Ga naar de inhoud