Laden Evenementen

Werkgeversbijeenkomst ‘Ontwikkelpad kinderopvang’

Bijeenkomst voor alle Friese werkgevers in de kinderopvang

24 oktober, 2024

09:30

tot

12:30

Header afbeelding

Deel artikel

24 oktober, 2024

09:30

tot

12:30

Voor alle Friese werkgevers in de kinderopvang organiseren we op donderdag 24 oktober in De Kanselarij in Leeuwarden de werkgeversbijeenkomst ‘Ontwikkelpad kinderopvang’. Het doel: de mogelijkheden voor mbo-praktijkleren in de kinderopvang inzichtelijk maken. 

Bijdragen aan oplossing voor personeelsbehoefte

Werkgevers in de kinderopvang hebben een grote behoefte aan personeel. Tegelijk zijn er mensen die graag in deze sector aan de slag willen, maar niet de juiste opleiding of achtergrond hebben. Ook zijn er groepshulpen die graag meer willen leren. Hier liggen kansen!

Daarom bedachten brancheorganisaties in kinderopvang samen met het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid het ‘Ontwikkelpad kinderopvang’. Met dit ontwikkelpad maken we de mogelijkheden voor mbo-praktijkleren in de kinderopvang inzichtelijk. 

Bijeenkomst voor Friese werkgevers

Op 24 oktober zijn collega’s van het Werkgeverservicepunt, UWV, Fryslân Werkt en Firda aanwezig. We informeren de aanwezige werkgevers graag over:  

In deze interactieve bijeenkomst kun je met andere Friese werkgevers uit de kinderopvang kennis en ervaringen uitwisselen. Daarnaast horen we graag hoe wij jou als werkgever het beste kunnen ondersteunen.

Hendrickje Scholten

Meer informatie en aanmelden

De laatste ontwikkelingen

Tweede serie overzichtbijeenkomsten

In december organiseren we een 2e serie overzichtbijeenkomsten voor verschillende sectoren. Deze bijeenkomsten zijn een vervolg op de inzichtbijeenkomsten.

Lees meer
Nieuwe inkoopprocedure scholingstrajecten

Vanaf 1 januari 2025 kopen we de meeste scholingstrajecten en interventies van externe aanbieders in via een Open House toelatingsprocedure.

Lees meer
Webinarserie ‘Leven Lang Ontwikkelen, dat financier je zo’

Speciaal voor arbeidsmarktprofessionals is de webinarserie “LLO dat financier je zo!” ontwikkeld.

Lees meer
Ga naar de inhoud